• Sydra
    #20
    Nem érted amit írnak neked, mert eleve elfogult vagy az egyik állásponttal kapcsolatban. Az egyiket objektív tényként kezeled, a másikat szubjektív tapasztalatnak. Az egyik oldallal szemben egyáltalán nem vagy kritikus akkor sem ha alapvető ellentmondásokat tartalmaz, a másik oldallal szemben szőrszálhasogató vagy.

    "Tehát ha azt állítod, hogy az oltás több emberéletet követel, mint amennyit a covid, akkor azt csak konkrét adatok birtokában teheted"
    Bizonyítási kényszer áthárítása.

    "Mert ezekről sorra kiderül, hogy tételesen cáfolt és / vagy bizonyítatlan állításokat terjesztenek úgy, mintha azok tudományosan igazolt tények és nem feltételezések"
    A tudomány cáfol nem pedig cenzúráz. A youtube meg eleve nem tudja eldönteni hogy mi helyes tudományos szempontból és nem is érdeke.

    "Attól, mert Te görcsösen hinni akarsz egy adott dologban és csak a hitedet megerősítő információkat engeded be a buborékodba"
    Ez meg projekció. A covid egy vallás. Kismillió olyan dolog történik, amihez 5 éve még egy orvos sem adta volna a nevét. Ma meg mindenkit bele lehet zsarolni a hülyeségbe. Ilyen az ha túl nagyra nő az állam és elválik a társadalmi érdekektől.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2021.10.04. 15:22:29