• ostoros
  #18
  Egy propaganda sem szereti a konkurenciát... Az oroszok sem szeretik az amcsi propagandát, az amcsik sem az oroszt.
  Mert, ha valaki kicsit bejárta a világot, akkor rájön, hogy sajnos minden híradás hamis képet fest a világról.
  Mert a nyugati sajtóban mi megy? Európa, amerikai hírek (milyen hangosat fingott az elnökük, stb.), illetve más országok annyiban jelennek meg a hírekben amennyire épp az amerikai politikát érdekli az adott ország. Amikor épp fasírtban vannak az oroszokkal, akkor minden másnap van valami róluk, amikor meg haverok, van hogy fél évig sem esik szó róluk, mintha nem is léteznének. Ausztráliáról meg havonta egyszer megemlékeznek.

  Ott van az egész harmadik világ, India, Kína, délkelet Ázsia, Afrika, dél-Amerika, vagy 5 milliárd ember!!! És valahogy sosem történik SEMMI említésre méltó, mi? Csak az az érdekes, ami véletlenül pont az amerikai politikának is érdekes... Oroszoknál ugyanez, minden aszerint érdekes, hogy nekik vagy aktuális ellenfeleiknek van-e közük hozzá vagy sem.
  Mellesleg a médiának van egy ennél alapvetőbb hazugsága. Nevezetesen az, hogy azt a látszatot kelti, hogy összeköt a világgal. Össze ám a [email protected] Elválaszt tőle inkább, szűrőként viselkedik.
  Az embert bár a nagyvilág ténylegesen körülveszi, de ennél sokkal alapvetőbb az ember közvetlen környezete.- A lakóhelyed a közvetlen világod, nem a politikusok dumája, nem is a sport események és pláne nem a celebek, mégis mindenki ezeken a dolgokon izgul, ahelyett, hogy a közvetlen környezetét, helyzetét vagy saját magát (!) fejlesztené. Embertömegek elüldögélnek a koszos putriban, ki nem tataroznák, ki nem takarítanák, de fejből fújják a politikusok/celebek/sportolók neveit.

  A letiltogatósdival meg csak az a baj, hogy senki nem akarja meghallgatni a másik fél másik ország véleményét, perspektíváját, SŐT, kormányok megtiltják azt saját polgáraiknak!