• repvez
    #38
    még mindig nem értem, szoval neked a teslával van gondod és nem azzal , hogy van pár faszfej aki nem képes betartani a közlekedési szabályikat? ÉS inkább azt szeretnéd, hogy ök legyenek a mérce az önvezető atók shzámára?

    Meg megint a kettős mérce, a teszlának felrovod, hibaként, hogy nem ugy vezet mindt egy ember és nem tud lekezelni egy elég speciális és szélsőséges szituáciot.
    De nem látom, hogy a hagyományos gyártók termékeire brmi megjegyzést tennél, mikozben azok saját erőból emberi beavatkozás nélkül elindulni sem tudnak nemhogy az átlagos forgalomban legalább olyan szinten rész tudjanak venni ahogy a teszla.

    És képzeld el, elöször azt a részt kell megbizhatoan leprogramozni, ami kiszámitható és a szabályoknak megfelelö viselkedés, majd mikor ott már minden rendben akkor majd, jöhet a részletesebb a normálistol eltérő helyzetek kezelése.

    De mire elérünk oda talán már minden autó képes lesz legalább olyyan szinten összekappcsolodni egymással, hogy tudni fogják egyásrol, hogy honnan mennyivel jön és az szerint növelik vagy csokkentik a sebességet vagy váltanak irányt.

    nem lesz dugó, hogy a seggébe kelljen menni