Sequoyah#54
"Te vagy az egyetlen ember Magyarországon aki ingyen bankolhat."
Nem magyarorszagon vagyok, hanem a vilag fejlettebb felen, ahol ingyen lehet bankolni... (A tranzakcios dij az egyebkent egy ADO, nem pedig koltseg)
"Tranzakciós díjakról és sebességről volt szó. Ebben sok kriptó ráver a bankokra."
Zero tranzakcios koltseg, es azonnali sebesseg. Epp a minap vasaroltam maganszemelytol, es telefonon utaltam neki. Szoszerint AZONNAL jelzett a telefonja hogy megerkezett a penz...
Ezzel szemben a Bitcoin kisebb osszegeknel 10% folotti tranzakcios dijat is beszed, es akar fel oraba is beletelik (vagy tobbe)... Nem is egy palyan jatszanak...
Az inflaciohoz pedig az elmult 10 evet nezd, ne egy valsagot. Ha az inflacio nem lenne lehetseges, akkor most sokkal tobb munkanelkuli, es nagyobb valsag lenne...
"Magyarázni kell neked, hogy a pénz nem érték, hanem elszámolási egység."
Nagyszeruen kikerulted a kerdest... Szoval nem tudod a valaszt? Meg egzszer kerdezem, ha nekem Bitcoinban van minden penzem mint ELSZAMOLASI EGYSEG, es holnap tobb mindent tudok venni mint ma, akkor miert vasarolnek en barmit is ami nem feltetlenul szukseges?
A penzhigitas eppen ami OSZTONZI az ertekteremtest, mert ez osztonoz arra teged, hogy BEFEKTESD a penzt. Az hogy te a parna alatt tartodd a penzt mert deflalodik az marhara nem osztonoz semmit a gazdasagban:D
Szoval igen, hozzad kepest marhara ertem a kozgazdasagtant...
De ezt egyebkent barmelyik kozgazdasz professzor ugyanigy fogja elmagyarazni neked...