• who am I 7
    #13
    természetesen, hisz minden gonoszság a földön csak összeesküvéselmélet, illetve o1g. a valóság a ballibák szerint a szerelem,rózsaszínfelhő és písz. minden más összeesküvéselmélet. a magát liberálisnak mondó demokrata obamaki is csak összeesküvéselméletből robbantotta ki a szíriai háborút 2011-ben, valójában orbán volt. illetve több (ezer millió dollárért cuccoltak fegyvereket,gépeket, SA-ba a háború alatt, aki örömmel külte tovább a terror sejteknek, de ez szintén összesküvés elmélet, illetve o1g. természetesen a terroristák coltokkal, amcsi gépekkel való fotózkodása, csak photoshop. migri vademberek? 10 féle 3. világbeli országból, akik a háború apropóján szerencsétprobálnak? összeesküvés elmélet, álprobléma, nem léteznek! és akkor a demokrata vezetés alatti rendőri túlkapások amcsiban, hát természetesen ezek is összeesküvés elméletek és fotosop.

    az olajbizniszekről meg még nem is beszéltünk. istenem, csodás lehet ilyen sötétségben élni, problémamentesen a valóságot tagadva. szerintem kérd az orvosodtól az adagod csökkentését, mert így nagyon túltolod.
    a valóság egyébként az, hogy mindegy demokrata, vagy repi...a háttérben meghúzódó pénzemberszálak mozgatnak mindent. de persze ez is összeesküvéselmélet, hisz nincsennek is hatalommániás pénzemberek, akik emberkisérletezgetni akarnak stb