• wraithLord
    #14
    Ezt most úgy mondod, mintha a Vato loco által említett emberek kihasználnák ezt. :D Tapasztalatok alapján a legtöbb ilyen embernek showcase miatt van Macbookja (vagy én nem tudom, talán azt hiszik, hogy a MacBook=laptop), a leveleit nézegeti vele, meg Office-ozik, és ezeknek a túlnyomó többsége ha akarná se tudná kihasználni a teljesítményét, mert IT analfabéta. Egy csomó vezető beosztású embert látok a legdurvább MacBook Pro-val mászkálni, és majdnem csak vágódeszkának használják. Ezt hívják hipszterkedésnek. Ha egyáltalán tudja, mit fog a kezében, vagy csak azt hiszi, hogy más nem létezik.
    Viszont pl. a tartalomgyártók oké, akik szerint pl. a Final Cut Pro a legjobb videószerkesztő, többek között mert Mac+OSX a natív környezete, ők kihasználják.

    Bár végül is mindegy, maga az egész okostelefonipar ebből áll, hogy kell a legdrágább, legdurvább hardverű okostelefon, de csak hogy legyen, egyébként csak telefonál vele, meg esetleg az emaileit nézegeti. Amire már olyan 5-6 éve elég lenne egy mindenkori alsóközép 50k-s okostelefon is...