• kvp
    #1
    Tobb szint is van. Az egyik vegen vannak a cikkben emlitett "vedett" szemelyek es vannak a masik vegen a feketelistas szemelyek, akik kozzul sokan csak a gyanus listan vannak, tehat megjelenes elott atnezik a kozzetett tartalmaikat, hatha vegre valamilyen okot adnak a tiltasra es vannak a tiltolistas szemelyek, akik eseten ha a platform rajon (amihez szovegelemzo MI-t is hasznalnak), hogy valojaban egy orokre kitiltott ember regisztralt ujra, akkor oket barmifele szabalytalan tartalom kozlese nelkul is torlik.

    Ahogy az allatfarmban elhangzik, az allatok egyenlok, de vannak akik egyenlobbek. A facebook csak ezt az elvet ultette at a gyakorlatba.

    ps: Es a VIP lista tetejen is van meg egy plusz reteg, akiknek a tartalmaihoz meg a cenzorok sem fernek hozza es visszamenoleg tudnak modositani mind a sajat, mind akar masok tartalmain. Ilyen volt amikor par percre le kellett allitani a facebook teljes uzenetkezeleset, hogy visszamenoleg toroljek a vezetoseg egyebkent bortont ero beszelgeteset a szenatusi vizsgalobizottsag adatkerelmenek kiszolgalasa elott. Normalis demokaciakban ez fejenkent egy eletfogytiglant erne minden erintettnek, de amerikaban elneztek nekik. Ok azok akik barkire barmit ra tudnak bizonyitani es akar kozvetlen utanna az ellenkezojet is. A tarsadalom meg elturi...