Uncharted: Legacy of Thieves Collection
  • PiszkosFred
    #31
    > Mass Effect trilógia sem szólt már akkorát

    Nyilván szakmai szemmel nem volt "mekkorát szólnia", remaster lévén ugyanazt a sztorit és körítést kaptad meg amit már 10 éve is láttál, csak rakott az EA/BW egy kis csokireszeléket a tetejére, nyomott bele két kis gyertyát és tessék. Viszont anyagi szempontból egész nagyot ment, vitték mint a cukrot, az évvégi sikerbónuszból lesz megint egy-két yacht :)

    > Magamból kiindulva is tudom hogy a 2010 előtti játékokhoz nem szívesen térek már vissza, a legtöbb rosszul öregedett és nem nyújt már akkora élményt.

    Ez nagyon igaz, erről a gog könyvtáram is tudna mesélni. :) Kisebb vagyont költöttem már régi játékra, csillogó szemmel és lelkesen, aztán telepítés után kiderül, hogy a nosztalgia fátyla bizony sok olyan apróságot eltakar, amelyre sok év távlatából nem emlékszem, és melyek miatt sajnos már nem akkora élmény a játék, mint ahogy emlékeztem. Vannak időtálló örök klasszikusok, amelyek ma is zseniálisak és szórakoztatóak, de sajnos sok játéknál érzem azt, hogy mai fejjel már nem fog menni a játék, nem szórakoztató a irányítása/grafikája/menürendszere/stb miatt.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.09.16. 09:53:19