Uncharted: Legacy of Thieves Collection
  • caps lock
    #30
    Szélsőségesen fogalmaz, de az igaz hogy elsősorban az ő véleménye számít. Sok példát tudnék mondani magam is játékok és filmek terén amiket lehúztak, én mégis imádtam, vagy fordítva, felmagasztalták én meg nem értettem mire a nagy hype. De általánosságban valóban igaz hogy a többségi értékelés, akár pozitív akár negatív, nem légből kapott és érdemes figyelembe venni.
    Az Uncharted megítélése is inkább pozitív, de vegyük figyelembe hogy az első három játék megjelenése óta eltelt tíz év. Azóta rengeteg minden fejlődött és a közönség is változott. Magamból kiindulva is tudom hogy a 2010 előtti játékokhoz nem szívesen térek már vissza, a legtöbb rosszul öregedett és nem nyújt már akkora élményt.
    A Mass Effect trilógia sem szólt már akkorát, hiába adták ki felhúzott graffal nemrég, a régi klasszikusok csak radikálisan megújulva tudnak versenyben maradni. Az Ubisoft is visszadobta a Sand of Time-ot a sok negatív kritika miatt. Egy grafikai tuning nem volt elég az embereknek. Mindig az új Resident Evil játékokat hozzák fel példaként, de joggal, mert a Remake nemcsak modernizálta de szellemében is hű tudott maradni a gyökerekhez.