• end3
    #16
    "egy több kilométer hosszú, hatalmas űrhajó" - Erre éppen politikusoknak, szuper-gazdagoknak lehet szükségük egy földi "kihalás-katasztrófa" túléléséhez. Ami a pandémia szellemében bármikor meghirdethető! - (Adott esetben, a világ jelenleg még korlátok nélkül élő hülyéi simán kifizetnék előre a helyjegyeket.

    Tekintve a globalista elit jelenlegi "elemelkedő" tudásszintjét, előreláthatóan nem tűnik rossz üzletnek... Ráadásul - ha a cél ez, - technikailag nem is kell nagyon megerőltetni magukat... Elég lesz "felfújni" oda egy gigantikus "Zeppelin"-t, a többi már marketing kérdése..., ja.., és az már meg is indult. :)

    A kínaiak, - (kommunistáknak biztosan nem azok.., kár is ezt a fogalmat minduntalan velük kapcsolatban emlegetni,) - nagyon nem hülyék, szép lassan és észrevétlenül az ujjuk köré csavarják az egész bolygót. - Minden esetre a magukat civilizációnak tartó "művelt" nyugatot mindenütt simán és gond nélkül "lépik le", azok pökhendi, világhatalmi ábrándjaik ellenére. Mert ott a vezetés által kitűzött célokért másfél milliárd emberfő dolgozik, egységesen, felfogva, hogy nem kell száz felé citálni egy társadalom gondolkodását, egy kitűzött fejlődési irányt.
    Utoljára szerkesztette: end3, 2021.09.15. 07:55:55