• Sydra
    "Ha megosztom, akkor pedig semmilyen biztonsagi elonnyel nem jar, mert feltorheto"
    Magyarul írtam. Miért állsz ellen a megértésnek? Azt írtam, hogy opcionális. Te döntöd el, hogy mire van igényed. Ha nem tetszik, hogy csak te felelsz a pénzedért, akkor másra bízod a kezelését, ahogy eddig is. Viszont van olyan ember, aki nem te vagy és mások az igényei és nem akarja, hogy hozzáférjenek a pénzéhez. Ez neked nem veszteség, viszont a másik embernek ez nyereség.

"Mi az hogy csak engem zavar ha mindenhol massal kell fizetni?"
    Megint nem akarsz gondolkodni, pedig leírtam, hogy ez téged csak azért zavar mert nem értesz a kriptóhoz. Ma egy tranzakcióba bele lehet fogalmazni az összes pénzváltást és fizetést. Teljesen mindegy lesz hogy hány féle pénz lesz a tárcádban, a wallet app abban fogja mutatni ami téged érdekel, fizetésnél meg automatán át lesz váltva arra a valutára amire a boltosnak igénye van. Azt is megolthatod, hogy amikor te kapsz pénzt az mindig váltódjon át arra, amit te szeretnél tartani. Ezt már ma is meg lehet csinálni, én is le tudnám fejleszteni és ennek a közvetettebb formáit már most is használják. Léteznek decentralizált váltók amiken bizalommentesen lehet pénzt váltani bármilyen blokklánc tranzakcióba belefoglalva. Modernebb blokkláncokon ez már pár másodperces művelet.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2021.09.03. 23:33:19