• Tetsuo
    #35
    A holokauszttagadás egy eklatáns példa.
    1. Sokunkat egyáltalán nem érdekel a zsidó holokauszt, mégis a csapból is ez folyik. Ha 2. vh-s téma, vagy bármi a nácikról, ez kötelező jelleggel előjön. Protokollszerűen bele kell fűzni minden előadásba, filmbe stb.
    2. Az igazságot nem kell törvényileg alátámasztani, mert a hazugság megsemmisül mellette ha vannak egyértelmű bizonyítékok.
    3. A holokauszttagadást sujtó törvények Európa-szerte több tucat kutató történészt börtönbe juttatak.
    4. Óriási pénzek vannak a dogma köré épült bizniszben, ahol a sokszoros, többgenerációs kárpótlások csak egy szelete a tortának.
    5. Az ezekről a pénzekről szóló, világhíres (zsidó) hegedűművész fia Gerard Menuhin könyve annak ellenére tiltott sok nyugati országban és pl. Amazon áruházban, hogy elismeri a holokausztot - viszont leleplezi a bizniszt tényadatok tömkelegével.
    6. Rengeteg hasonló eset arra mutat rá, hogy a joggal visszaélve, valójában jogellenesen tiltanak, önkényeskednek az adott törvényre hivatkozva szerte a világban.

    Ezen konrétum mellett még millió van, amivel a balliberális "demokráciákban" visszaélnek, támadnak embereket.
    Pl. a több évtizeddel korábbi magánbeszélgetésben elhangzottak nem felelnek meg az aktuálisan elvárt politikailag korrekt viselkedésnek, pellengérre állítanak és karrier megy tönkre...
    Nonszensz az egész.
    Hogy a konzervatív gondolkodásúakat ellehetetlenítik, támadják ahol tudják nácinak megbélyegezve csak hab a tortán.