• Sydra
    #34
    Amit sajnos nem értesz az az, hogy ami az igazság meg amit erőszakkal ki lehet kényszeríteni azok között nincs fogalmi kapcsolat és ha ezt az emberek tömegesen nem értik abból komoly társadalmi problémák lesznek mivel ez szisztematikus visszaélésekre ad lehetőséget.
    Az igazságot információ közlés és viták útján lehet kideríteni. Rossz információ ellen jó információval kell harcolni. Ha te kimondott szóra erőszakkal reagálsz akkor te nem az igazságot szolgálod, hanem a saját önző céljaidat. Az neked nem okoz fizikai kárt, hogy bárki bármilyen állítást, vagy történelmi esemény létezését tagadja a saját belátása szerint, mégis te elvennéd a szabadságát és tönkretennéd az életét. A zsarnoki tevékenységedet még igazolni is próbálod azzal, hogy a másik biztos rosszat akar, persze ő az indokait nem mondhatja el, mert az is tilos és további büntetést von maga után. Teljesen mindegy, hogy mi a vita tárgya a másik saját véleményéhez való jogát tisztelned kell. Ez nem egy szubjektív igény, hanem csak így lehet civilizáltan és hatékonyan együtt élni.
    Aki mások javait, vagy szabadsághát el akarja venni én azt simán lebalosozom, meg le libsizem. Orbán-Gyurcsány itt nem játszik, mert Magyarországon csak balos, meg szélső balos pártok vannak. Mindegyiknek jó itthon az 50-70% adó, a gigantikus szociális háló, a százezer oldalnyi túlszabályozás. A klasszikus liberális eszméket itthon senki nem képviseli. Klasszikus liberális alatt ne a modern kamu libsiket értsd, hanem azokat, akik békén akarják hagyni az embereket. A valódi liberálisok elvetik a pozitív jogokat és a negatív jogokat helyezik mindenek fölé.