• LamborghiniSG
    Hát én meg természettudósként kijelenthetem, hogy a tudomány SEMMIT sem állít egyetlen vallásról vagy egyik vallás Istenéről sem, nem is erről szól a természettudomány, hogy metafizikai, teológiai állításokat tegyen. Sőt, igazából a modern természettudósok (fizikusok, biológusok) többsége ma már ateista, és egyre inkább ez a trend bontakozik ki már évszázadok óta, miközben a kereszténység egyre inkább kezd hanyatlani (gondolom Isten alatt az ő Istenüket érted, mert a muszlimok és a zsidók Istene nem ugyanaz az Isten, mint a keresztényeké), szóval nem igaz az állításod. Amit linkeltél meg egy szokásos bulvár szar, ami tudományos tényeket összeszed innen-onnan, és kihoz egy őrületes faszságot az egészből, a pórnép meg egyből néz nagyokat, hogy hú ez a tudomány, ezt ő is érti, szép és színes, hangzatos, és megnyugvást is ad. Ezért simán be tudja fogadni egy széles réteg kapásból. Sajnos ez viszont ezoterikus bulvár szenny amit linkeltél (Engineering Made Easy csatorna, most csak viccelsz b***dmeg). Nem is értem ki a fasz keveri bele a Húrelmélet 11 matematikai térdimenzióját Isten létezésébe, mi ez az ezoterikus baromság már megint...