• Gabbbbbbbbbbbb
    #29
    "Az installálás kb 4-5 kattintás, onnantól csak fájlmásolás. Namost ez Linux-szal lehetetlen.. Ismét miről is beszélünk? "

    Nem tudom telepítettél-e már mostanában Windows 10-et, de a baromságokat, adatkezelést, célzott reklámokat stb. biztosan nem oldod meg 5 kattintásból.

    Szerintem alap Ubuntu-t kevesebb energia installálni. Időzóna, magyar billentyűzet, "teljes lemez használata", yes, next, next, reboot. Karantén során IT analfabéta unokahúgom is megoldotta segítség nélkül.

    Megértem, hogy nem akarsz váltani, illetve azt is, hogy neked logikus sem lenne a váltás, de nem sok olyan felhasználó van, mint TE.
    ---------

    @dyra "de neked előbb utóbb csak az EDGE-et kell majd használod mert majd minden frissítésnel az állítodik be defaultnak és egyenként módosíthatod fajltipusonkent hogy mégse az legyen már. "

    Ismételten, ki nyitogat meg fájlokat a böngészőjével 2021-ben? Valakinek nincs pdf nézegető a gépén, akkor esetleg azt nyitná meg.
    Elindítod a Firefox-ot, Brave-et, vagy Chrome-ot és frissítés után egy felugró ablakban egy kattintással hozzárendeli a linkekhez és ez elég is. Ez a legkevesebb baj a Windows-al.