• kvp
    #1
    Ebbol nagyon erdekes es aranyos megoldasokat is ki lehet hozni. Ha elol kozepen hutoracs helyen es a hatul a feklampak kozott informacios tabla lenne, az nagyban segitene az auto nem motorizalt kornyezetet a jarmu viselkedesenek felismereseben.

    E melle johetne meg az elso lampakhoz egy szem animacio, ami pl. gyalogos atjaroknal tudna jelezni, ha az auto eszrevette a gyalogost, igy biztonsagosan ele lehet lepni. (az auto kvazi ranezne a gyalogosokra es kovetne oket szemmel) Plusz lehetne vele kulonbozo emoji-kat megjeleniteni, pl. felfele nezo szemek dugoban :-) , lehunyt szemek ha a kocsi motorja blokkolva van es biztos nem indul el veletlenul, stb.

    A cikkben levo foton van egy light bar korben a kocsi korul. Ez jo index-nek is meg kozelseg jelzonek is, tehat jelezheti ha egy embervezette jarmu tul (pl. biciklis) kozel jonne hozza.

    ps: Az oled az egy auto eseten problemas lesz az oled-ek limitalt elettartalma es fenyero csokkenese miatt. Viszont jelentosen olcsobb megoldas, mint a kulteri video kijelzonek hasznalt mikro led-ekkel kirakni. (bar az utobbiakrol tudjuk, hogy mukodnek minden idojaras eseten)