• kvp
    #9
    "A kerekbilincshez hasonlo labbilincset kellene tenni a telefonalva setalokra."

    Vagy a labbilincset "felszerelok" elettartalma esne le 0 kozelebe, ugyanis a legtobb ember ebben az esetben jo alaposan megonvedene magat. (szemelyi szabadsag korlatozasa es hasonlok) A kerekbilincs lenyege is az, hogy a jarmu tulajdonosa nincs jelen a felszereleskor. Ha ott van, akkor egyszeruen elhajt a kocsival. Nem jarkalhatnak felugyelok utcan, hatulrol furkosbottal leutogetve a telefonalo embereket.

    "Lenne itt rend, hamar megtanulnak, hogy telefon kozben nincs setalas."

    Ez kinaban mukodik, ahol barmikor barmiert elviheti az embert a rendorseg. Itthon nem igazan mukonde es ha megis, akkor elso korben a deklaraltan kulfoldi edekeket kepviseloket vinnek el. (Tehat azokat akik szembemennek a hivatalos torvenyekkel es a sokat faragott granit alkotmannyal.) Elonyos az ennyire szigoru allam, de ha eppen nem a te partod van hatalmon, akkor az kvazi munka/atnevelo tabort jelentene. Ha nem ertheto, kerdezd meg az ujgurokat Kinaban miert nem jo ez...

    "Ha Magyarországon tiltanának meg valamit de szankció nélkül az szerintem nem érne semmit."

    A szabalykovetesrol hires Japanban is csak az emberek fele vette komolyan. A masik feluk szerintem meg se latta a tablakat, mert vegig a telefonja kijelzojet nezte.