• Macropus Rufus
  #19
  "Aki nem használja a Facebookot, Youtube-ot, Viber-t, Whatsapp-ot, stb az nem létezik virtuálisan, márpedig az élet egy része manapság a virtuális térben zajlik."
  hmm... hidd el, hogy ez csak egy szint alatt működik. (Gizi óvó néni ott üzenget a szülőknek meg hasonló) Egy szint felett meg pont [email protected] mindenki a felsorolt vackokat. Nem hinném, hogy százezer dolláros (százmilliós) biznicek zajlanak a fent felsorolt platformokon. Ez fix. Valamit magára adó cég, a PR és egyéb [email protected]ágokon kívül nem csinál ott semmit. Túlképpen még az sem bizonyítható, hogy az ott megjelenő reklámok plusz bevételt indukálna a reklámozó cégnél. Mondjuk pont ezért hagyta ott sok cég évekkel ezelőtt az FB pl.

  "
  És mielőtt belekezdenél a pampogásba közlöm, hogy én nyugaton dolgozom és például a Whatsapp hivatalos kommunikációs forrás a cégen belül."
  és ez most mit is jelent? Csak annyit, hogy a cég it osztálya hagyja, hogy belső infók egy általuk nem menedzselhető felületen mennek keresztül. Én is voltam it koordinátor egy osztrák-német multinál. Ilyen elképzelhetetlen lett volna, és jelenleg is az. (megjegyzem a mostani cégemnél sem elképzelhető ez a folyamat)Saját belső chat. Kifelé meg ott telefon a konf hívással. Ja igen, ehhez mondjuk fejleszteni is kell és bevallom olcsóbb ha ezt egy már létező platformon teszik.

  "hogy én nyugaton dolgozom" <-- ez aztán ütés érv :D

  "És tele vagyunk appokkal, amelyek futtatásához például kénytelen vagyok Apple vagy Google termékeket használni, mert nincs más választásom, hogy bemutassam például az oltási igazolásom vagy kiváltsak egy receptet."
  és akkor ez most okés? Egy hálózati bazmeg után amikor nem férsz hozzá pl. létfontosságú gyógyszereid receptjéhez, majd újra gondolod ezt az egész barom agyondigitalizálást.