• kvp
    #3
    Egyreszt ezek kb. 4 km/h-val mennek. Az 8 km/h ha szembol egymasnak mennek. Plusz mindenfele gyulekony cucc lehet bennuk, pl. hajlakk vagy vodka es utkozes eseten siklas is van, tehat leesnek a taroloba es meg mondjuk nyakon is ontik oket egheto vagy robbanekony cuccal. A leiras szerint itt tomegbaleset volt, tehat 3 robot ment egymasnak, de most idoben megallitottak a tuzet, nem egett ki az egesz raktar.

    Az a csoda, hogy nincs naponta egy siklas. (frontalis utkozeshez altalaban szoftver hiba kell, de egy siklashoz eleg ha az egyik kerek jobban kikopik es nem veszik idoben eszre) Raadasul siklasnal siman beloghat a siklott robot a masik urszelvenyebe, ami ilyenkor az arra jaro teljes lenduletbol fogja telibetalalni, aztan jon a kovetkezo es mar meg is van a tomegbaleset.

    ps: Biztonsagosabb lenne, ha a robotok teljes mertekben utesalloak lennenek es robbanasveszelyes ipari kornyezetnek megfelelo megerosites lenne minden alkatreszukon, de akkor kb. ketszer nagyobbak lennenek es negyszer annyi alapterulet kellene a raktarnak is.