• repvez
  #4
  minek is növeljék a magszámoit, mikor a célsoftvereken kivul semmi nem használja ki a magokat. a játékoknál ha már 4 mag dolgozik akkor az már egy jol optimalizált cucc.

  Hol vanank azok a softveres fejlesztések amikről szó volt mikor elkezdték a magszám növelést? konkrétan az volt a mantra, hogy ezzel párhuzamosithatják a folyamatokat, hogy az egyik mag csak a hangot a másik a netcodot, a harmadik az AI, meg a sérulés modellt számolja majd.
  Azután 20 év alatt sehova nem jutottunk vele.
  Még a nagy alapjaiban megváltoztató API-k se csináltak semmi változást a DX12 és a vulkán, nem látni, azokat az elönyöket amiket akkor felsoroltak. minden évben csak azt érik el, hogy uj neve van a gyereknek és max 10% al gyorsabb ,de a programok meg 20%al többet kivánnak .

  Meg minek fejlesztenek 1-1,5 év alatt uj rendszert még az elözö el sem terjed vagy meg sem lehet venni mire kijön a következő verzió, igy meg folyamatosan csak kivár az ember, hogy a megjelenés után majd normalizálodik az ár és a beszerzés, aztán meg már csak pár honapo mire megjelenik az uj verzio, igy meg már nem akar a régit venni.