• kvp
    #24
    "Növekszik az infláció, az élelmiszer és a benzinár az egekben (500 Ft felett!), és eközben a nép torkán azt akarják lenyomni, hogy "Támad Brüsszel!"."

    Az USA-ban is ez a helyzet, van olyan termek ahol 400%-os arnovekedes volt az elmult fel evben. Ott kerestek egy kisebbseget akik a felelosok, a fehereket. (a teljes lakossag aranyaban mar kisebbsegben vannak) Aztan hozzajuk soroltak az azsiaiakat, mert ok meg a fehereknel is jobban kepzettek es jobban szitualtak. Most ez a ket csoport lett az ellenseg, mert relativ sokan vannak es igy minden mas csoport latott mar legalabb egy feheret aki jobban el nalla. A nemeteknel anno a zsidok voltak a kijelolt felelos csoport. A kerdes az, hogy attol, hogy a BLM most a fehereket jeloli ki mint bunosoket attol jobb lesz a helyzet? Vagy csak arra jo az egesz, hogy ne az inflacioval vagy az allami es katonai korokben torteno tisztogatassal foglalkozzanak az emberek? Hol csinaltak mar egyszer pontosan ugyanezt es miert lett nepirtas a vege?

    A fentiekhez kepest a gyokeresen eltero tarsadalmi es gazdasagi ertekrendet kepviselo EU-s parlament hibaztatasa nem egy komoly problema, ugyanis az a kormany szamara egy valos ellenfel es nem egy alapvetoen artatlan kisebbseg mint az USA-ban a feherek. Ne felejtsuk el, a naci Nemetorszagban sem a fo felelosnek kijelolt gazdag nagytokes zsidok haltak meg, hanem a szegeny, elmenekulni keptelen tomegek. Az USA-ban is ez varhato ha a feherellenes antirasszizmus folytatodik. (antirasszizmus = ferek elleni rasszizmus, mint ahogy a nacik is csupan antirasszistak voltak a zsidokkal szemben, a korabbi "tortenelmi" serelmeik miatt) Raadasul a legtobb fekete szerint a zsidok is alapvetoen feherek. Ez igy duplan rossz es egy ujabb holokauszt megakadalyozasa erdekeben meg kellene allitani a folyamatot.