• repvez
  #10
  azért a starlinket nem sorolnám az urszemét kategoriába, mert azokat eleve ugy tervezték, hogy az élettartalmuk végén belevezetik magukat a légkörbe és olyan anyagokat használtak hozzájuk ami elég a belépéskor.

  Az összes többi 2. fokozat meg gyorsito rakéták és védőburkolatok és az öreg már nem használt müholdak sokkal nagyobb gond, mivel azokat nem igy tervezték, ahogy irtam ,valamelyikben atom van energia ellátásnak és egyáltalán nem ugy tervezték oket, hogy elégjenek , és némelyik elég nagy is ahhoz ,hogy igy legyen .

  A másik, meg m ivel akarod összepréselni kocskára a müholdakat? ahhoz, elég nagy és nehéz eszközök kellenek , ami meg pont nem jo ahhoz, hogy egy rakétát hatékonyan tudj használni.
  Meg kint az urbe ha megprobálsz valamit igy összezuzni, akkor eélytelen, hogy ezt törmelék nélkül tedd meg, ami meg még nagyobb gondot okoz, mert nehezebben követhetők és kikerülhetők, mintha megmaradna egybe.
  Ha már nem müködö müholdrol veszélunk, akkor a napelem paneleket se tudja visszahuzni, azokat hogy szedi le , hogy beférjen, és azok is elég törékeny sérülékenyek .

  Tehát szépen hangzik a dolog, hogy felmegyek és beteszem a starshipbe és lehozom. de ilyen egyszerünek tunő kérdésekre nem találok jó megoldást egyenlöre akkor milyen lehet a részletes bonyolultabb hibákat megoldani hozá.