• HTH
    #4
    Maga a BTC nem rossz, mert ha nem mondja azt mindenki hogy "nekem ingyért se kell" akkor hosszú távon nem tud elinflálódni, pont ellenkezőleg. Egyre értékesebb lesz mivel idővel egyre kevesebbet lehet bányászni és egyre több vész el a nagy semmiben, pl meghal az adott tárca tulajdonosa és senki nem fér hozzá többé...

    A gond az hogy a bányászás módja nem lett okosan kitalálva. Egy olyan crypto kellene amit pl csak a Marson lehet bányászni. Marsi szerverek a pingből tudnák hitelesíteni hogy valóban ott lett bányászva. Ez két okból lenne jó. Egyrészt nem tudna csak úgy komoly befektetés nélkül senki se újabb coinokat dobni a piacra.
    A Marsra jutni és ott energiát termelni nem olcsó mulatság. Másrészt legalább lennének akik érdekeltek lennének a marsi energiatermelésben még mielőtt az első emberek megérkeznének oda. Az első kolóniáknak szüksége lesz energiára, nem is kevésre. Úgyhogy ne a Földön termelt energiát pazaroljuk a coinok bányászatára hanem ott lehessen csak bányászni ahová kellenek az erőművek :)
    Utoljára szerkesztette: HTH, 2021.07.01. 20:41:02