• JonasSandor
    #117
    Az égata világon nincs semmi baja a 11-nek a gépigényével. Ez olyan mint aki még mindig windows xp-n akar cyberpunkozni, far cray 6-ozni forzázni. Tudod ha így adnák ki őket akkor meg az lenne a baj, hogy egy pixeles szar lenne az egész.
    Idáig örülni lehetett, hogy fostalicskákon is működött a windows, nem lehetett tovább húzni ezt sem, pc-n is elérte a generációváltás, és ha kivonják a forgalomból a ddr4-et is akkor mi a fenének csinálják rá a rendszert?, teljesen baromság ez rengeteg pénzt megspóroltak így vele, hogy a kukából kiszedett gépekkel nem kell foglalkozni. A ddr4 korszak végén nem véletlen hogy most adták ki. Ez van fejlődik az operációs rendszer is nemcsak a játékokat érinti. Sokkal kevesebb a zavaró tényező, és 32 bites rendszernek ma már értelmetlen lett volna amúgy is ezzel is rengeteg pénzt spóroltak meg. A linuxal meg ezeket nem tudnák megcsinálni, hogy ilyen összetett dolgokat pakoljanak bele, és akkor nem is lenne ingyenes sem. Ezért se terjedt el nagyon. A játékok között sok a hülyeség az igaz, de azért van sok élvezetes is, csak nem elavult szar géppel kell játszani őket hanem olyannal ami rendesen ki is hajtja a 60 fps-t maxon.

    És a Microsoft meg a jövőt nézi nem nézi azt hogy a magyar embereknek kb több mint felének gagyi gépe van, a világban van rajtunk kívűl 8 milliárd ember, Afrikába meg sok helyen meglehet nézni milyen nyomorba élnek és akkor mivan???? Azt se tudják mi az a villany meg fogkefe, nemhogy számítógép internet.