• kvp
    #38
    "Fusd már végig a MS W11 dokuját, mert tényleg kezd kínos lenni a beszélgetés."

    Mar korabban megtortent. Velemenyem szerint a microsoft megint a spanyol viaszt probalja eladni forradalmi uj feature-kent. Gyakorlatilag futnak technologiaban a tobbi os mogott es egy rakat otletuk az osidokbol szarmazik. Mindezt ugy, hogy a legtobb uj feature-t kepesek voltak 3rd party fejlesztok evtizedekkel korabban berakni a windows-ba. Persze szep es jo, hogy most mar alapbol benne lesz mindez az os-ben, de akkor sem forradalmi. A tobbi, foleg a gui-s valtoztatasok egyszeruen csak a felhasznalok szivatasa. Nem erdekel senkit a design es az ikonok formaja, altalaban csak hasznalni szeretnek az emberek a rendszereket, anelkul, hogy azon kellene gondolkozni, hogy eppen aznap mi merre van es hogy holnap ott lesz-e meg.

    Szvsz. sokkal jobb lett volna ha az uj feature-ok a win10 ingyenes negyedeves frissiteseben jonnek ki. De persze kell a penz, szoval johet majd a win12 is, nehogy lemaradjanak verzioszamban az apple mogott.

    ps: A win32 tamogatas elhagyasaval kapcsolatban az jut eszembe, hogy a regi posix api-t is kidobtak (2x, jo ideig csak 3rd party volt helyette) az os/2 api-t is kidobtak, aztan a win16 api-t is. Remelhetoleg a win32-x86 marad meg jo ideig, az arm-okon is. (ceges szempontbol ez az egyik must have feature a windows-okban es jelenleg ugy nez ki, hogy a hordozhato pc-k par ev mulva mar csak arm-ok lesznek)