• kvp
    #4
    Az Audi optimista, a hibrideket meg varhatoan ki fogjak tiltani a varosokbol a tobbi belso egesu motorral szerelt jarmuvel egyutt.

    Igazabol a politikusok es a globalis nagytoke erosebb fele azt tamogatja, hogy ne hasznaljunk koolaj alapu jarmuveket. Ezt akkor is hajlandoak vegigvinni ha az emberiseg nagyresze semmilyen sajat jarmuvel nem fog rendelkezni a folyamat vegen. Egyreszt oket nem erinti, masreszt egy onallo helyvaltoztatasra csak korlatozottan kepes lakossag sokkal konnyebben kontrollalhato. Az autogyartok meg vagy csatlakoznak az uj ipari forradalomhoz vagy megszunnek a korabbi ipar tobbi reszevel egyutt.

    A jelenlegi technologiai szinten a repules kivetelevel minden jarmu atallithato elektromos uzemre. A repulok pedig kepesek szendioxidsemleges biouzemanyaggal is repulni, csak a mostani koltseg 15-20x-osan. A business jet-eket tehat nem befolyasolja az atallas, a tobbi gepet pedig tavaly szinte teljesen leallitottak es az emberiseg siman kibirta hogy nem utazgattak ossze-vissza csak a tenyleg fontos emberek (= a gazdagok).