• repvez
    #4
    Szeretem amikor félreértik és kiforgatjék a mondandömat.
    Azt irtam, hogy minek kéne az alapnak lennie, a mobilnet nem volt köztük, de ha egy kicsit is tájékozodnál, akkor a mostani okosórák, minden haszontalan dolgot csinálnak csak épp a hasznosakat hagyják ki belölük vagy épp ugy hogy még véletlenül se legyen egy készülékben az összes olyan fejlesztés amire szükség lenne.
    Gondolok itt, hogy akár ugyan abba a sorozatban a sima verziója tud valami puszt amit a pro nem és a pro tud valami olyat amit a sima nem. majd mikor kiadják egy év mülva a következő szériát akkor kihagyják belüle azokat amiket az elözö már tudott esetleg még az akksi idő is rosszabb.

    Akkor hol a fejlödés, miért vegyem meg az ujabb verziot, ha az csak 3 napig birja mig az elözö széria meg 2 hétig ?

    A fejlesztés nálam anynit jelent, hogy az ujabb ugyan azt tudja mint az elözö csak még van valami plusz benne vagy funkcioban vagy akksi idüben, de nem az, hogy visszalépunk valamiben és csak uj designt csinálunk hozzá.

    Amiket alapnak irtam, a GPS-t a telefon nélküli zenelejátszást és a heardt rate monitorozást, meg a vo2-t már évekkel ezelött tudták az orák, akkor most nem kellene ezeknek már megugorhatatlan feladatnak lennie, hogy birják legalább 2 hétig és aki ezzel el van akkor ez lehetne a sima aki ennél többet akar annak ott lenne a pro meg az ultra verzio, amibe már van 100 sport meg 50 uj számlap meg minden felesleges szar.