• repvez
  #2
  Csak azt nem értem, hogy miért olyan nehéz végre már elkésziteni egy olyan okosórát ami fuggetlenül lehet használni a telefontol.
  Sportolás közben sztem pont az a legnagyobb elönye egy okosorának ha nem kellene magaddal cipelni a nagy telefont vagy a közeledben lennie.
  Mert igy értelmét veszti az egész dolog, kb anyni időbe telik elövenni a telót is mint megnézni ki hiv , mert a legtöbb esetben ugy is a telefonon kell felvenni, mert nincs mikrofon vagy nincs összekapcsolva fülessel és nem akarod kihangositani.

  Miért nem lehet megoldani, hogy mindegyik tudja a zenéket tárolni legalább 1-2gb méretben és BT-on keresztül egy füllhallgatóval összekapcsolni és pluszba a szokásos GPS , Heart rate monitor VO2 mérés és legalább 2 hetet birjon ki üzemidöben.

  KB ez lenne az alap amit mindegyiknek tudnia kellene a többi már extra lenne , ha van Esim akkor meg lehetne már mobil net is a spotify hallgatásásra.
  Ez a 100 féle sport mod is lehetne opcios, aki épp használni akar azt töltse le, de kelljen mindegyiknek ott lennie keresni a menüben.