• grobs
  #4
  "A két üzletember úgy vélte, hogy a fejlesztésük alapvetően megváltoztathatja az emberek mobileszközökkel kapcsolatos életét."

  Telefon, laptop ami gyakran lemerül. Ha igazi okosórája van valakinek akkor esetleg az is. Minden más hetekig, vagy hónapokig bírja most is. H10-es pántom 3 éve megy egy gomb elemről. A fenti trión hová szeretnék rakni ezt a "fóliát", hogy fény is érje, de ne sérüljön? Amikor a céges laptop-ok "magnézium" házában mély karcok vannak akkor valószínű egy fólia hiányzik onnan, nem lesz annak semmi baja.
  Milyen eszközöket akarnak ezzel tölteni ami majd megváltoztatja az életünket?


  "Miután a napelem olcsón előállítható, így a fejhallgató bevezető ára 199 euró lesz"

  Egy mellékszál, hogy ha nem lenne home office nem is használnék fülest ... úgyhogy ez már egy hiánypótló cuccnak indul, de miután olcsón előállítható, így a (gyors google keresés) 150 euro-s füles "csak" 200 euro lesz. Ráadásul a füleseket eddig se kellett gyakran tölteni. Jabbra-mat hetente egyszer kell tölteni úgy, hogy napi használatban van, és kb. 15 perc alatt belemegy annyi, hogy 8 órát szóljon. Sikersztorinak néz ki.

  Vésztöltőnél tudnám esetleg ezt elképzelni, de az is olyan, hogy ha feltöltöttem akkor 3x fullra tölti a telefonjainkat, és wireless töltést is tud.