Dungeons and Dragons: Dark Alliance
  • robicarlos6
    #29
    Na a végére értem és bármennyire is szégyen rám nézve......

    Alap nehézségen haladva a játék végigjátszása kb gyerekjáték kihívás nélküli.Ezen a szinten a játék mint a lootos játékok bármelyike a gyűjtögetések miatt értelmét veszti.Ugyanis aki csak egyszer le akarja tolni a játékot és soha többet elővenni annak nem is kell figyelni miket szed fel mert nem kell fejlesztés, bár jó ha van mindenből.(De ez egyedül a fináléra kell csak)A pályák adottak juss át a végéig A-ból B-be, mellékküldetések közben vannak amit vagy csinálsz vagy nem. Kék kisládák előtt ha kevés az életpont igyunk heal potit mert a láda 2 db-ot ad és csak pocsékba menne (3db a max) szakaszonként 1-2 nagyobb csoportot leverve a gép felajánlja hogy feltölti az életerőnket és a potikat vagy nagyobb lootot választunk. Itt alap nehézségen nem kell nagyon töltegetni életerőt így a nagyobb loot lehetőséget kell mindig választani.
    A játék a nehézséget "támadóértékként" határozza meg ez alapon 1000. Ahogy veszünk fel cuccokat és sziteket lépünk ugy ez emelkedik. Viszont eléggé elcseszett szerintem hogy hiába van már 1700as értékünk a 2. nehézség az 1250-es még rohadt nehéz..Én most csinálom már az 1500-as szinteket 2250-es értékkel de sokszor vért izzadok

    .....de leírom. Nekem az ilyen fejlesztős öltöztetős játékok kurvára nem mennek...Ezt is röhögve elvittem alapon az utolsó pályáig ahol a főellenfél ellen full esélytelen vagyok. Fingom nem volt mi/ ki lesz a főellen így mindig minden fölösleges cuccot eladtam. És ami a sima pályákon ruhák fegyver elég volt ide arra se elég hogy a negyed életét levigyem. Szóval ezért csinálom a játékot megint előröl hogy hátha ad olyan cuccokat ami ide jó lehet.

    YT-on néztem videokat ott a csávónak olyan szettje van hogy csapkod és hiába sebzi őt a gép a csapásai miatt folyamatosan töltődik vissza az életereje = unlimited healje van kb... Ez a tárgyaknak melyik tulajdonsága mi a nevet az életerő elszívásnak? Ha lenne ilyenem nevetséges lenne a fő fő ellenség is ,de nem tudom mi a neve határszar vagyok angolból. Sajnos nincs érzékem ezekhez. Korábban ugyanez volt a van Helsingel is ott is kurva nehéz volt nekem a game a végére értem már az utolsó kb 5 perces szakasz lenne hátra és pereg a credits de lehetetlen ott i ótvarul fejleszthettem a karaktert... Mondjuk a játékra nézve gáz mert akkor legalább sokkal korábban gátat szabna a játéknak hogy te fasz fejleszzél már máshogy mert így a főellenhez hurka vagy....mert mire odaér az embert mindet eladott minden skillje másra van téve stb..
    Acsik alapján nem sokan értek a végére. Ilyen 3.6-4%-os acsik vannak , nem sok jót mond a játékról

    Aki tudja mi az életerő elszívó cucc kérem írja le!