Dungeons and Dragons: Dark Alliance
  • Probatbicol
    #27
    Én egész jól elvagyok azóta is a játékkal, esténként ha van idő, akkor megyek 1-2 futamot szólóban, azért úgy mert amíg új egy pálya addig nem szeretek a többiek után loholni, hanem inkább szépen lassan felfedezgetek mindent. A pályák egész pofásak.
    Kb. 2-3 run alatt léptem szintet kb.
    Hanem tegnap újra kipróbáltam a party-t és elvittek valami endgame közeli questre, ütöttem becsülettel, több-kevesebb sikerrel, hanem a végén dobtam egy hátast, azt hiszem 7-es szintű voltam és az egy run alatt 12-es lettem...Meg olyan epic kalapácsot találtam ami a dupláját sebzi az addiginak. Ez valahogy nagyon nincs jól kitalálva, elég illúzióromboló. Mintha cheat kódot írtam volna be.
    A másik idegesítő, hogy hiába van kikapcsolva a voice chat, amikor indítom a partit akkor mindig be van kapcsolva a mikrofon, ráadásul always on módban, folyamatosan látom hogy írja ki a nevemet ahogy veszem a levegőt. Végül kihúztam a mikrofont.
    Az egyik partitag meg nem tudom, lehet hogy asztmás volt, végig azt hallgattuk, hogy nyöszörögve/hörögve veszi a levegőt, először azt hittem, valami Dark Souls boss van a közelben a játékban és azt halljuk, de nem. Fél órán keresztül ment a haldokló Darth Vader a fülemben, elég para volt :)