Dungeons and Dragons: Dark Alliance
  • hawkie22
    #11
    4 óra játék után, amiböl az utolsó 2 4-fös coop volt (rákerestem Google-ben az amcsi discord szerverre, hamar találtam két embert, Steamen felvettük egymást friendsbe, mehetett a móka, a 4. ember meg publicban csatlakozott hozzánk), már kicsit árnyaltabb a kép.
    A játék mindenképp coopra van kihegyezve, abból a 4 fö az optimális. A 4 különbözö karakter kiegészíti egymást, a mobok is így vannak balanszolva. A föbossok, legalábbis nálunk, amikor 4-en voltunk, szinte elolvadtak.
    A loot is jobban jön, XP is. A 2 óra alatt lenyomtunk 3 vagy 4 küldit, lvl2-röl lvl7-ig mentünk, gearben is jól lehetett fejlödni, most majdnem minden slotban epic gearem van.

    Szóval jó lesz ez idövel, kérdés, hogy kit tudnának még behozni játszható karakterként (ötletnek Artemis Entreri, Regis, Jarlaxle, Zaknafein, Cadderly meg a druida törpe jó móka lenne :) ). Amin sürgösen javítaniuk kell, azok a bugok, mert abból van rengeteg. A legszembetünöbb az volt, amikor újraindítottuk a missiont, akkor 4-ünk közül kettönket kompletten lenullázott a játék gear, moves, feats szempontjából, csak a game újraindítása oldotta meg a problémát. De sokszor van grafikai bug, esetleg beraka a karakter, aztán semerre nem tudsz menni (ez akkor baj, ha a host akad be, mert más nem tud küldit indítani, szóval csak restart jön szóba).
    De mindent összevetve azt kell mondjam, az utolsó 2 óra nagyon szórakoztató volt. Mennyi egyébként a max lvl?