Macropus Rufus#30
""mivel azonos hw mellett a linux látványosan gyorsabban futtatja a játékokat, nagyobb felbontás mellett és/vagy maxra húzott graf. minőséggel."
Ez nem kb hanem, hogy egyertelmuen nem igaz."
na most akkor a te szavad az enyémmel szemben van. Én linux alatt csapatom (illetve is). Tudom mit beszélek.Már a Suse8.2 idején is gyorsabb volt játékban mint egy Win. Pl. az UT2003 3. lemeze linux telepítő volt. Felrakva a játék eggyel nagyobb felbontást engedett meg és max.ra húzott részletességet. A windows alatt ue. a hw-el ilyen felbontás és minőség mellett kaptam majdnem a slide show-t.
Am. eléggé sok AAA játék megy linux alatt pl. GTA 5, Read Dead Redemption II, The Witcher 3: Wild Hunt, Watch Dogs 2, Mortal Kombat 11, Cyberpunk 2077, Hitman 2, Resident Evil 2, Shadow of the Tomb Raider, az összes The Assassin’s Creed, stb...
Driver gondok: melyikre gondolsz? vga? van. Sőt olyannyira van, hogy pl. suse esetében a repository-ból telepíthetőek egy klikk (m. ez van pl. az ubuntu alatt is) Hang? Ezzel soha nem is volt. Hálózat? Ezzel sem. Nyomtatók? Ezzel sem. Ha nagyon speckó hardwared van akkor igen.
vst.: Biztos van ilyen helyzet is, mint ahogy a windows sem alkalmas igazából mindenre. Helyén kell kezelni. Neked nem okés. Tiszta sor, olyan alkalmazásod van ami inkább windows párti. Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2021.06.08. 14:00:46