• kvp
    #4
    "A bluetooth azonostókat nem igazán érdemes gyűjteni Nagyon sok telefon mozog bekapcsolt BT-vel."

    Pont ez a lenyeg. Ha egy masik keszuleknek megvan a pontos idopecsetes mozgasi listaja, akkor a bekapcsolt lokacio nelkul mozgo telefon elkerheti a kozeleben levo bluetooth-os keszulek aktualis koordinatait. (a lenyeg, hogy a bekapcsolt gps-esek feltoltik a helyzetuket az aktualis bluetooth id-jukkal egyutt /ha ujfajta ez idonkent valtozik/ es a gps nelkuli keszulek meg letolti a netrol a latott bluetooth id-k alapjan a tobbiek gps adatait kiatlagolva)

    Az agps tokeletesen mukodik a torony id-k alapjan. Videken atlag 2 kilometeres pontossaggal, varosban 500 meter, belteri cellak eseten (metro, bevasarlokozpontok, nagyobb irodahazak) pedig 100-200 meter a pontossag. GPS nelkul. Igy siman megy a futar a metroban is. Es ha van net, meg fel lehet hivni a telefont tehat latja a cellakat, akkor gyakorlatilag letiltani sem lehet.

    "Az előbbihez meg ott van a Huawei telefon kínálata. Jó hardver, jó áron."

    Csak az meg Kinaba jelent. Csaladtag kinai telefonjan megtalaltam az osszes beszelgeteset felveve, automatikusan, amiket kis nyomozas alapjan toltott is fel amint netre kerult a kinai felhobe. Nem talaltam meg az opciot ahol ezt engedelyezte. (nem huawei volt hanem egy google-el is terhelt xiaomi)