• repvez
    #20
    jo, lenne ha valamit tényleg alkotnának az alapoktol és nem csak a cicomát reszelgetnék.
    Hiába van SSD-n a rendszer ha a napi használatban semi elönyét nem lehet észrevenni. annak ellenéére, hogy az SSD többszöröse az irás olvasás mint egy átlagos HDD-nek, napi használatban a file másolások vagy csak a fájlok mentése semmivel sem gyorsabb mint a régi rendszereken.

    DE nem csak itt a processzorok is sokszorosa a régi XP és Win7es rendszerekhez képest, de mégis pörgeti a hardvereket egy sima weblap megnyitása vagy egy video lejátszása, persze ez nem csak a win hibája, de részben hogy a többi program fejlesztőinek is olyan programot kell csinálnia amiben sok felesleges dolgot kell futtatni a windows miatt.

    A msik, hgy még a win 95 os alapjaitől benne lévő korlástozást is kibövithetnék, konkrétan a 8 potméter 32 gomb támogatását, ma már a gyári kontrollerek is több van, a házi készitésüekben meg jóval több, de most nem lehet késziteni egy olyan vezérlőpanelt amin ennél több van csak trükközéssel, vag ytöbb panelt csatlakoztatva a gépre vagy virtuálisan szoftverből.

    kellene egy olyan verzio a windowsbol, hogy csak az legyen benne ami feltétlenül kell, a legtöbb ember felteszi a megfelelő gyári drivert akkor minek bele a windowsban helyetfoglalni a sokéves régi verzionak?legyen egy generoic mindenre jó driver ami arra elég ,higy elinduljon a gép és fel lehessen telepiteni a megfelelő drivert.

    A hibaelhárito és kereső is egy hulladék, én még egyszer sem találtam meg drivert a beépitett illestőprogram keresővel, a hibaelháritássnál, meg csak olyan dolgokat ir amik semmire se jók és általában semmi ujdonságot nem mutat mint amit már mindenki tud, ugy mint a probálta már ujrainditani vagy frissiteni stb.. szővegek.

    Akkor ott vannak a többkképernyös megoldások, már szinte minden tud mindenre képet küldeni, de a winben még mindig nem lehet , a clone modban két külön felbontást beállitani a kijelzőknek, hogy mindegyik nativan jelenitse mmeg a képet. meg kiterjesztett modban is, ha beállitod a nativ képet akkor valami rejtélyes modon lesz egy fekete keret a kiterjesztett kijelzőn amit csak scale funkcioval lehet kinyujtani, de igy meg már nem lesz pixel helyes a kép.

    ez csak pár dolog ami csak egy egyzerü felhasználó szembesül, de gondolomm aki mélyebben benne van az sokkal több mindent tudna változtatni rajta. Ez csak annyak féynében elszomoritó, hogy a világ legtöbb gépén használt oprendszere és ilyen egyszerű dolgokat nem képesek megoldani.