• Lapajka
    #4
    Nem tudom melyik bolygón élsz, de itt nálunk a Föld nevűn az van, hogy DE IGEN TOBZÓDIK!
    Íme egy lista. Ebből megszámoltam, csak az utóbbi 25 évben készült számításba vehető zombi filmeket (nyilván minden idétlen nézhetetlen amatőr idétlen ZS szart nem) és a végeredmény kereken 400 lett!

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_zombie_films

    Ha 400 film 25 év alatt nem tobzódás, akkor nem tudom mi... és akkor még szerintem a wiki a sorozatokat nem is számítja bele, mert abból is van jó néhány az utóbbi 10-20 évben... bár ehhez a 400-as listához képest végülis az tényleg nem lehet sok saccper szerintem max 10-20); és ha még azt is beleszámoljuk, hogy pl a vampíros filmek is végülis zombifilmek, hiszen ezekben élőhalott a vampír is ugyebár, halhatatlan, szuper ereje van és embert eszik a legtöbb... ha átváltozik "harci üzemmódba" ugyebár, azaz felfedi valódi alakját, akkor nagyjából egy zombit kapunk, minden paraméterében, max egy kicsit szabályosabb és denevérszerűbb alkattal, meg hát legalább viszonylag értelmes, ami mondjuk az áldozat számára nem előny... (és hát vampírfilm pedig még jóval több van 20-30 év alatt, tartok tőle). Tehát simán nyugodtan besaccolom, hogy ezer élőhalottas filmet legalább csináltak 25 év alatt..!!!
    Más kérdés, hogy igényes, nívós szórakozható, látványos profi munkák ezek közt együttvéve sincs szerintem egy-két tucatnyi...
    Ez pl, amiről itt szó van, beletartozik szerintem eme jobbak halmazába...
    Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2021.05.24. 12:53:40