• kvp
    #3
    Megvan a logika mogotte. Egyreszt igy meg lehetne vedeni a gyerekeket a felnotteknek szant tartalmaktol, masreszt tavol lehetne tartani a szuloket a gyerekeknek szant tartartalmak megismeresetol, harmadreszt a biztonsagos oldal miatt a szuloknek igenyuk se nagyon lenne ra, hogy a gyerekek tartalmait ellenorizgessek. Igy lenne egy tiszta felulet, ahol a szulok karos hatasa nelkul lehetne betanitani a gyerekeket az elvart viselkedesre es ertekrendre. (Reklamok es egyeb penzszerzesi forrasok hianyaban csak es kizarolag az ideologiai indoktrinacio az ami hosszu tavon hasznot hoz.)

    Plusz ha van gyerek oldal, akkor a felnott oldalakon mar kotelezove lehetne tenni a szemelyi azonositast a gyerekek vedelmeben, hogy egyetlen gyerek se jusson fel a felnott oldalakra. (Plusz igy konnyebb lenne kiszurni a helytelenul gondolkozokat es minden gyerekhez kotelezoen tarsitani kellene a szulo ellenorzott account-jat, hogy ne lehessen al gyerek account-tal belepni a gyerek oldalakra, tovabba igy minden gyerek is egyertelmuen azonositva lenne.)

    ps: Tudjatok mekkora erteke van annak, ha egy ceg meghatarozhatja, hogy milyen ertekrenddel rendelkezzen egy egesz genearcio, raadasul ugy, hogy mar az elejen ki tudjak szurni azokat akik kiskoruktol fogva nem az elvart modon gondolkoznak? (Tobbnyire a cegre karos szuloi hatas kovetkezmenyekent.) Ez lenne az elso teljes generacio, akiket egesz kiskoruktol foga tudnak foldrajzilag, kommunikaciojukban es tanulasuk soran kovetni es kozben iranyitani az elvart iranyba.