• defiant9
  #417
  "Ha nem magyarázd meg, hogy miért!"
  Eleve nincs is globálisan mért RF adat. Ne a %-okkal dobálózz aminek az alapja is más, hanem add meg egy általad kiválaszott (de releváns) időszakra a
  CO2
  CH4
  visszacsatolások
  vízpára
  Totál
  delta W/m2 érékeket.
  Én képes voltam ezen számokat megadni, úgy hogy azokat nem én számoltam ki hanem klímakutatóktól származik. Te erre nem vagy képes.
  Egyébként kis agyadba az sem fér bele felesleges a CO2-n rugóznod, mert nem azok a max. tizedek amik miatt totálisan hibás az okfejtésed, hanem az hogy benyögtél a vízpárára +7-8W/m2 éréket. Illetve a CH4-nél is 3x-os eltérésben vagy. Milyen forrásban vannak ezen számaid leírva?
  Ameddig ilyen nem tudsz produkálni csak beböfögöd egybites totálisan agyatlan kalkulációs metódusod, addig az álláspontod alátámasztás hiányában megdőlt.

  "És felejtsd el az ötletelést, ha tőlem linket kérsz, amit általában meg is kapsz én is ezt kérem tőled."
  Lol. Van pofád ezt leírni 3 olyan pont után ami kapcsán lassan hónapok óta csak lapítasz? Hát mint ne mondjak gerinctelen sunyításban és hazudozásban lassan világelső vagy. Tényleg szégyenld magad, az emberi kommunikáció gyalázatos szintje amit te itt produkálsz.
  Amennyiben továbbra sem tudod releváns számokat leírni és mögéjük olyan hivatkozást tenni ahol a számok egy tudományos szintű dokumentumban megtalálhatóak addig úgy veszem hogy a vitát végérvényesen elvesztetted. Enélkül már nem fogok továbblépni, hiába is próbálsz ismét elterelődni.