• defiant9
  #415
  "Tehát az új becsült érték: 1,584905660377358 W/m-2."
  Ismét csak leleplezted magad hogy hasraütés-szerű bemondásaid vannak amit te magad számolsz ki nincs mögötte tudományos forrás.
  Kérném a forrás linket ahol olvasható az átallad megadott szám. Enélkül ez egy ostoba túlegyszerűsítő buta aránypár.

  "a CO2 hatásához képest egy 5Xös összegzett (CO2+feedbacks) hatás"
  Buta aránypár. A vízpára hatása inkább hőmérsékelttel korrelál, a CO2 szint ettől függetlenül nagyon eltérő is lehet. Várom a linket ahol a 7,92W/m2-es (új) értékedet leírják. Ugye nem te vagy az első a világon aki ezt így kiszámolta?

  "abba a nagyságrendbe esik, mint amit írtam (4-7 W/m-2)"
  Nexus6 mondja: "Ez azért messze túl van a sztenderd 1-2%-os hibahatáron, vagy te nem úgy gondolod?"
  Ne csinálj segget a saját szádból. Tartsd magad a saját követelményedhez, tőled csak <1% pontosságú szám ami elfogadható.

  "akkor könnyen lehet,"
  Mit jelent az hogy 'könnyen'? Hány % a valószínűsége annak hogy ilyen egyértelműen a pozitív visszacsatolás dominálja már a rendszert. Amit te írsz az nem lehetőség, te tényként leírtad hogy 7 vagy 8W /m2(?), ez pedig egyértelműen azt jelenti hogy benne vagyunk a hurokban. Erre a számra+állapotra kérném a forrást.
  Ostobaságod legújabb megnyilvánulása az hogy nem vagy képes különbséget tenni a teljes és a delta közt. A gyermeteg logikád szerint a teljes és a delta mindig ugyanolyan arányban változik. Lol, tényleg olyan gyenge vagy hogy az fáj.

  Várnám a teljes felemelegedést okozó W/m2 értékedet.
  Nexus6 itt is összefosta magát ugye?

  Várnám a vízpára kapcsán az emberi/természetes tényező arányának közlését.
  Nexus6 itt is összefosta magát ugye?

  Várom a CH4 kapcsán a forrást amiben a 0,4W/m2 érték szerepel amit állítottál (ez csak harmada az IPCC értékének).
  Nexus6 itt is összefosta magát ugye?

  Összegzem: Minden egyes általad megadott szám mögé várom a tudományos igényességű forrást, ahol épp az a szám van megadva amit te leírtál, nem arra vagyok kíváncsi hogyan csinálsz egy gyermeteg matekkal az 1 ből 10-et. Ameddig ezt nem tudod megtenni addig az állításaid alátámasztás hiányában megdőltek.