• defiant9
    Ahogy mondtam a jelen helyzetre tettél egy kiinduló megállapítást az, ezt nem tudtad számokkal alátámasztani, csak a (klíma)tagadásig terjed a tudásod, életképes alternatíva felállítására képtelen vagy.
    Azt is mondtam hogy már semmiféle további elterelődési kísérletedre nem vagyok hajlandó reagálni, ez a primitív mellébeszélős, hazudozós vitasílusod kulcseleme, de már hiábavaló, csak az alapkérdés ami releváns.
    Én tudtam felírni számokat s jelen helyzetre, te pedig nem. Ameddig ez fennáll addig vitaképtelen az álláspontod, egy reláció igazolása kapcsán súlyozás nélkül tényezők becitálásával csak a levegőbe beszélsz.
    Természetesen jogodban áll feladni az álláspontod számokkal történő igazolását(újfent megerősítem hogy csak ehhez szorosan kapcsolódó adatokról vagyok hajandó a továbbiakban vitázni). Amennyiben így teszel az értelemszerűen a vita végét jelenti.

Álláspontom jelen(iparosodás) a felmelegedés(gyk. felemelgedés az egy delta, nem egyenlő magával az aboszolút hőmérséklettel) elsődleges oka:
    Emberi tevékenység / üvegházhatású gázok kibocsájtása / CO2 emisszó / szektorok

A tiéd így néz ki:
    Emberi tevékenység(korábban természtes volt) / vízpára / undefined (korábban öntözés volt, de úgy tűnik ebből is kihátráltál) / undefined

(természetesen számaid nincsenek, úgyhogy elég vicces amit itt előadsz a semmiről)
    Utoljára szerkesztette: defiant9, 2021.07.29. 13:07:22