defiant9#186
1. Tehát nem tudsz beidézni adatot. Ilyen alapon mondhatom hogy akkor meg olvasd el az interneten lévő többi publikációt, vagy az IPCC jelentéseit az meg nemhogy gyengíti, hanem megsemmisíti a te számaidat. Eleve ez a 'bizonyos kijelentés' is egy szokásos Nexus6 féle indefinit beszari nem mondok igazán semmit vitakultúra ismérve.
2. Várom hogy felold az ellentmondást. Ha te úgy gondolod hogy egy vitába belefér önmagadnak ellentmondó ellentmondásokat tegyél az egy újabb ismérve a vitakultúrád primitív színvonalának. És természetesen innentől a vízpárára relációjára vonatkozó állításod érvénytelen, hiszen te magad cáfoltad. Tehát azon kijelentésed is miszerint az öntözés fontosabb komponens összeomlott.
3. Aham, tehát ez csak 'vélemény'. Ez is a szokásos Nexus6 féle beszari vitakultúra tipikus eleme, csak most már másra is vetíted ki. Egy állítást vélemények nevezni eleve furcsa megközelítés. Azért nem publikálta le senki évek óta mert ez az állítás mert nincs alátámasztva, és ez a lényeg. De végülis mondhatjuk hogy akkor van egy tudományosan jól alátámasztott és kutatott álláspont, amit sokan elfogadnak és emellett elfér számtalan klímatagadó vélemény is, amik tudományos igazoltsága nem említhető egy lapon konszenzusos eredménnyel. Én állok az az első oldalon, te meg a klímatagadókén.
4. Te tetted meg az 1W/m2 kijelentést, nem én. Ezt ezután nem tudtad megerősíteni más adattal. Nem tudtál mögé működő modell-t tenni(csak behazudni hogy van ilyen), de még csak a CO2 hatását sem tudtad ehhez képest megadni. Módodban állt volna további adatokat beidézni, amit többször meg is kértem. Csak egyszer sem tetted meg. Továbbra is csak mutogatsz valahova hogy ott van az igazság, csak nem tudni mire mutatsz. Idézd be azon számokat amik alátámasztják az állításod. Úgy ahogy én a #174-ben tettem Lássuk, mi áll szembe mivel.
De tudjuk hogy ez nem fog menni mivel a számok azok engem igazolnak, amióta leírtad az 1W/m2 az jól mutatja hogy Ivan dokumentuma az egyetlen amire tudsz építeni majd végül engem vádolsz hogy miért erre ’raboltam rá’. Lol. Ennél birkább megközelítést is ritkán látni.