• Pro5
    #22
    Magyarországon egyébként úgy számolják a covid-elhunytak számát, hogy akinél PCR-teszttel VALAHA kimutattak covidot (lehet az közlekedési baleset, vagy a 8 hónapos csecsemő halála, akit annak idején külön kiemeltek), akkor megjelenik a covid-halottak statisztikájában, ami még a WHO által előírt adatot is túlteljesíti! Forrás pl. itt ( https://www.bitchute.com/video/MlWvdMocxw1g/ ) 20:00 percnél.

    Tisztifőorvos asszonyék úgy döntöttek, hogy a Robert Koch Institut szerint ( https://www.rki.de/SharedDocs/FAQ/NCOV2019/gesamt.html?nn=13490888 ) számolják. Ezen bevalott számítási módszer arra jó, hogy minél nagyobb pánikot keltsen, és mivel a csapból is az folyik, alapot adjon a média pszichoterorjának, ami önmagában is immunrendszer-gyengítő ezen nehéz időkben.

    Egyébként a PCR-teszt, amin alapszik az egész, a Nobel-díjas feltalálója szerint sem alkalmas ( https://www.youtube.com/watch?v=eu8vRhxm95s ) betegség diagnosztizálására, az csak egy nagyszerű módszer arra, hogy elégséges amplifikációs ciklussal (Ct) bármiből bármilyen RNS-darabkát kimutasson. A WHO 2021. január 20-án meg is erősítette ( https://hannenabintuherland.com/financialcrisis/the-who-confirms-that-the-covid-19-pcr-test-is-flawed-estimates-of-positive-cases-are-meaningless/ ), hogy a Covid-19 PCR teszteket hibás módszertannal alkalmazták ( https://mediaforras.com/a-who-megerositette-a-covid-19-pcr-teszteket-hibas-modszertannal-alkalmaztak-638 ).
    A >35-re beállított Ct érték olyan zajt generál, hogy a PCR-tesztek 97% (!)-a falspozitív! Tehát az esetek 3%-ban volt csak helytálló a PCR-teszt, és a WHO csak január 20-tól javította a módszertanban a Ct értékét 25-30 közé! A WHO rendkívül súlyos bejelentése alig kapott médiavisszhangot ( https://mediaforras.com/hallgat-a-media-a-who-sulyos-bejelentese-alig-kapott-nyilvanossagot-427 ), pedig a falspozitív PCR-tesztek alapján hirdette ki a WHO a világjárványt! Erről bírósági ítéletek ( https://climenews.com/szenzacios-178-oldalas-birosagi-itelet-nemetorszagbol ) is születtek már (pl. csupán a pozitív PCR-tesztekre hivatkozva nincs jogalapja a lockdownnak, illetve maszkhasználatnak), ( https://mediaforras.com/weimar-mit-muvelt-a-rendorseg-frissitve-661 ) de úgy látszik, hogy a bírókat, ügyvédeket is meghurcolják, akik nem állnak be a globális narratívába.

    A fővonalas média valahogy erről az egyébként a Pfizer korábbi alelnöke által is jegyzett nyílt levélről ( https://climenews.com/egy-elhallgatott-nyilt-level]nyílt levélről ) is hallgat, de néhol akad olyan beszámoló ( https://444.hu/2021/05/05/egyikunk-sem-oltasellenes-de-azt-szeretnenk-hogy-masokkal-ugyanez-mar-ne-tortenhessen-meg ), amiből kiderülhet az is, hogy a magyarországi orvosok vélhetően nem rögzítik az oltás után jelentkező esetleges mellékhatásokat. Egyébként Indiában sem olyan rossz a helyzet ( https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/fodor-kata-delhi-covid-koronavirus-india/ ), ahogy a média által a pánikkeltés történik, pl. Japánban rekordszintű, 1050 (!) a súlyos covid-fertőzöttek napi száma a 126 millió fős népességből ( https://infostart.hu/kulfold/2021/05/02/koronavirus-rekordot-dontott-a-jarvany-sulyos-fertozotteinek-szama-japanban ).

    Összefoglalásképpen érdemes ezt ( https://www.bitchute.com/video/sp4dCFS6aRvh/ ) is megnézni.