• Pro5
    #17
    Svédország politikai döntés (ész nélküli lezárások) helyett egészségügyi döntést hozott és az emberekre bízta a lezárást, valamint a maszkviselést. Az eredménye pedig kb. fele annyi halott lakosságszám arányában, mint Magyarországon! Ugyanez a helyzet azon amerikai államokban is, ahol megszüntették a lezárásokat.

    Továbbá lezárás nélkül is lehetne koncerteket, fesztiválokat rendezni, csupán egy teszt kellene előtte pl.:
    https://infostart.hu/kulfold/2021/04/27/igy-vizsgazott-egy-otezres-koncert
    https://magyarnarancs.hu/interaktiv/jarvanyugyi-kiserleti-koncert-barcelonaban-5000-bol-6-fertozott-237973

    Azt kell megérteni, hogy a vakcinaútlevél csak egy újabb lépés az orwelli diktatúra kiépítésében, és nem fogják megszüntetni!
    Lásd az amerikai vakcina-fecniken 4 dózisra hagytak ki rubrikát, a másik oldalon pedig már azt írják, hogy rutinszerűen vegyél fel minden covid-oltást, már itt is pedzegetik az ismétlő oltásokat, ennek sosem lesz vége! Egyébként ez orvosi értelemben nem is oltás, mert nem akadályozza meg sem azt, hogy megbetegedjen az ember, sem azt, hogy továbbfertőzzön. Maga Karikó Katalin említette, hogy kb. 30%-kal csökkenti csak a továbbfertőzés esélyét, mert az orrban és a szájban lévő vírusmennyiséget nem csökkenti. Ezáltal a beoltott, hamis biztonságérzettel, akár tünetmentes szuperfertőzővé is válhat.

    Németországban pedig ugyanolyan joga van, akinek negatív antigén tesztje van (ráadásul hetente 1x ingyen adnak), mint itt a védettségi igazolvánnyal rendelkezőnek, tehát az az értelmes lépés az egészségvédelem érdekében, nem pedig az abszurd digitális útlevél, amiért a magyar kormány is lobbizik!