• Sydra
    #12
    "Most meg mindig csak ott tartunk, hogy par hulye adja-veszi egymas kozt egyre magasabb aron, de arra amire kitalaltak, arra szinte senki nem hasznalja."

    Ezzel egyetértek. Ez szerintem egyedül a korábban tárgyalt skálázódási problémák miatt van. Viszont az, hogy a korai befektetők felhajtják az árat az elég jó ösztönző arra, hogy egyre több fejlesztő szálljon be a technológiát javítani. Aki jobb blokkláncot csinál, mint a meglevők az most sokat kaszálhat. Vagyis szerintem ez a mostani állapot is hasznos, ha egy fejlett blokklánc alapú gazdaság alakul ki belőle.
    Azért állok pozitívan a kriptovalutákhoz, mert szerintem most semmilyen más kiút nincs azokból a társadalmi problémákból, amikbe belekerültünk. Az egész bank és politikai rendszert, az összes politikai ideológiával együtt a társadalom elrákosodásának tartom, ami katasztrófák egész sorához fog vezetni 100 éven belül. Minden olyan dolgot támogatok, ami nagyobb hatalmat az egyénnek a saját élete felett és kevésbé kiszolgáltatottá teszi az erőszak alapú hatalmi struktúráknak.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2021.05.04. 22:15:56