• repvez
  #7
  Pontosan ez a bajom nekem is a mostani filmekkel.
  Mert oké, hogy van CGI és már elég jo, hogy szinte észrevehetetlen legyen a valósággal, de pont itt jön az érthetetlen rész, hogy mivel meg tudják csinálni a tárgyakat és élölényeket virtuálisan ezért egy egyszerü copy/Paste-val [email protected]ák a teljes vásznat velük, hogy még hatásosabbnak nézzen ki.
  Közben ,meg pont ezzel teszik gagyivá és hihetetlenné az egészet.

  És attól, hogy valami olyat akarnak bemutatni ami nem létezik, de a földön játszódik akkor igen is legenek meg az alap fizikai dolgok amik jellemzöek a földre. ha nem akarnak vele foglalkozni akkor kreáljanak egy másik bolygót hozzá, de akkor viszont az emberi szereplöket igazitsák ahhoz a dolgokhoz.

  Az első ilyen a függetlenség napja volt, de ott még elment mert még ujdonság volt, de más egyre rosszabb az arány ahogy fejlödik a dolog.

  Ahogy mondani szoktam a kevesebb néha több. ha visszavennék a tárgyak számát akkor jobban ki lehetne dolgozni a csatákat és nem kellene kapkodni hozzá a vágásokat , hogy azt se tudja már az ember, hogy ki kivel van.

  Sajnos mostanában a storit és a forgatókönyvet sztem óvodásokkal íratják és max 1 percet kapnak rá, hogy leírjak, mert a minimális logika és összefüggések hiányoznak belöluk. szokszor egymásnak ellentmondo dolgok.