• Agyturbinikusz
    #91
    Eddig az autóban megtalálható műszer csoportról beszéltünk. Írtam világosan az nem egy elektro dinamikus műszer, mint amit eBayen nézel. Másik problémát már leírtam az analóg jeleket csak az ECU kapja meg, onnan kb Minden digitális, főleg a kommunikáció a többi CU-val.

    Így van, 50% az állás kereső. A másik caucsokben meg 50% a betöltetlen helyek száma a teljes max foglalkoztatasog figyelembe véve. Rossz helyen vannak, van ez így.

    Nem érdekel a szocializmus azt vettem fel, hogy a javak elosztása a jelenlegi rendszerben lassan halálra ítéli a lakosság nagy részét, hiszen lassan minden munkahely redundas lesz. Mert ha nem kell dolgozót fizetni akkor az nem kiadás. Az oktatás még nem megy ennek utánna.

    Vagyis az ötletem pont ennek megszüntetése volt azon az alapon, hogy a haszon felét oktatásra felzárkóztatása kellene használni, vagy ha nem így akkor a kapitalista érdekekhez hűen, kevesebb ember kell, így nem kell neki semmit sem adni.
    Akkor az összes profit ülhet a bankszámlán és Mindenki boldog.

    Tudod én örömmel vágom a fát a fejszemmel, rakom a tüzet, asom ki a gyökereket, és csinálok Mindent ami nem a kényelmes életnes a fogyasztani akarás jellemzője.
    Vagyis ahhoz hogy 3gy önfenntartó életet bármilyen szinten megbtudjak teremteni először hatalmas beruházás kell. A föld alapú támogatás még nem működik ott ahol lakó ingatlan van a területen. Mert ugye 10 centivel a föld fölött lebegve nem lehet aludni, gondolom tapastaltad már.

    Nem azon kéne agyalni mit tudunk kisajátítani, hanem azon, hogyan lehetne enblock az egész társadalmat elorre mozidatni.
    Ha engem nem érdekel kinek mi van a birtokában, akkor hülye vagyok? Mert én szívesen élek úgy is egy házban ha nem az enyém....most is ez van, a bank a tulajdonos.

    Az hogy végig gondolod, van egy cég statikus outputtal, kibocsajta a részvényeit X áron, akkor mi történik ha valaki megveszi a részvényeket?
    Keresletet generál ami a spagetti szörny törvényei szerint áremelkedést okoz.
    Ha más is látja az ár emelkedést és el kezdi venni a részvényeket, az még több keresletet generált ami további áremelkedést generál. Közben az eredeti cég értéke mégis konstans hiszen írtam az output és minden más változatlan.
    Akkor mi van ilyenkor mi van? A papír értékesebb lett, de a mögötte lévő fizikai valóság Minden tekintetben változatlan.
    Nap mint nap ez történik.

    Nem a kapitalista gazdaság termékei hanem az emberek akik azt megcsinálták. A vállalat irányítási digitális rendszert pedig a kommunista Oroszországban találták fel, nemrég volt cikk róla az indexen.
    Vagyis még mindig téves, hogy a kapitalista elgondolasnak tuladonitasz Mindent ami létezik.

    Ha az embereken nem lenne ekkora gazdasági nyomás meg hatékonyabbak is lehetnének, ha nem a pénz hanem valami más motiválná őket. Tudod pl kíváncsiság?