• Agyturbinikusz
    #82
    Nem MO-n élek, itt kb 10 év hitell kezdem azt, hogy telket vegyek, kb bárhol.
    A föld után adózni kell....
    A felsorolás után direkt raktam egy példát is a JD in 2000 óta alkalmazza. Az autó gyártók egy kicsit előbb kezdték...
    A motor olaj nyomás lámpa Digitális a Zsiguliban is. Tudod 2 állapota van.... Ha már ennyire érdekel a téma.

    Olvass egy kicsi Totalcart ott éppen az egyik autógyártó fejese ismeri be azt a tényt, hogy a mutatós oracsoport sokkal drágább, hiszen a mai autókban lepteto motor van nem a hagyományos elektrodinamikus megoldás Persze te meg ezt nem tudod...csak jössz a butasgokkal.
    Arról van még mindig szó, hogy az érték fogalma és a rá épülő gazdaság önkényesen kijelölt értékrendre épül.
    Nem tudom másképp leírni.

    Nem vagyok megmondó ember, csak elmondtam, hogy ez a fiktív értékrendet, és a rá épített piramis játékot, amit a kaszinóban nyomnak, valahogy nem találom vonzónak és érdekes módon nem esik egybe az én motivációmmal.

    Például az ötleteimet bárkivel megosztom (pl fejben már osszeraktam egy könnyen gyártható hulyebiztos UPS rendszert ipari felhasználóknak) és éppen egy érdeklődővel osztom meg, mindennemű ellenszolgáltatás nélkül, hogyan is kellene. Miért? Mert engem a problémák megoldás érdekel, nem az anyagi ellenszolgáltatás.
    Még mielőtt belekötni próbálsz 2 évet lehúztam egy UPS gyárban mint szervizes/ tesztelő és a több mérnök emberrel egyeztettem. Az ottani nagyfonoknek is elmondtam, csak tudod a beképzelt/kapzsi idióta mindig csak annyit mond mindenkinek, hogy nem tudsz semmit.
    Pont ugyan ez a mentalitása, mint a zseni vezetőknek, pl lásd Intel elmúlt 10 év..... Mi sem bizonyítja jobban, sehol sincs teljesítményben/fogyasztásban a konkurenshez képest, mégis csak rekordokat döntöget.... Hogy is van ez?

    Tényleg nehéz felfogni, hogy a fontossága értéke annál, hogy a szqr lemennyen a budin, mindenhol a világon egyforma értéket képvisel, függetlenül az orszagtol, hiszen a szár mindenhol szar a WC mindenhol WC.

    Írtam már sokszor, de nem akarod megérteni, nem arról van szó nekem mi az érték vagy sem, hanem az hogy ez a dinamikus rendszer, folyamatosan változtatja mint geolokacio szerint mint idő szerint mi mennyit ér és nem lehet megfeleltetni az azonos dolgokat sem egymásnak.
    Nem tudsz 2 dolog közé egyenlőség jelet rakni a rendszeren belül.