• Agyturbinikusz
    #76
    Miért te nem szidod az onkeny uralmat?
    Logikai bukta. És szintén képmutatás. Csak ugye az a múlt, én meg a jelennel nem vagyok elégedett. Így nem képmutatás, csak észrevétel.

    Igen tudomány, vagyis valami azért értékes mert azt mondtam, függetlenül bárkitől. Lásd gyémánt, nem ritka, tulajdonképp szén...vagy egy új LCD tv ahogy növekszik a kereslet, úgy csökken az ára(most pedig egyből a fordított esettel fogsz válaszolni, hiszen azért csökken az ára, mert többet termelnek belőle, a Bibi ezzel, hogy ha kevesebbet adsz el, de többszörös haszonnal az sokkal olcsóbb termelési szempontból), vagy az érték megint, az autóban a hagyományos analóg műszer egység előállítása luxus költség a digitális LCD panelhoz képest, mégis az olcsó autókba rakják.
    Egyre több az arany, amit bányásznak, és egyre több csücsül a sarokban, mégis az "igény" növekszik, mert ugye azt már megbeszéltük, egy onbetepjesito jóslat.

    Az összes befektetést végző csoport célja a még több pénz elérése amit befektetve még több pénz lesz.... Miez ha nem körbe forgó érvelés...és pontosan ez motiválja a jelenlegi gazdasági rendszert is.

    Vagyis az érzelmileg sérült/szociopata emberek egy csoportját látszat tevékenységgel kompenzálja, bebizonyítja magának, hogy több mint a másik, miközben egy boldogtalan magamutogató érzelmi romhalmaz.

    Hurrá közgazdaság.