• Agyturbinikusz
    #55
    Igen el sunnyogom...
    Megírtam, nem értek egyet vele.
    Homerosz azért csinálta amit csinált, mert örömet lelet benne, nem anyagi javak ért.
    Ezt még elképzelni sem tudod?
    Vagy a zeneszerzők?
    Tudod van még emberi tulajdonság a kapzsisagon kívül, arra is lehetne társadalmat építeni nem?
    Ennyi a mondandom lényege tömören.
    És még egyszer az összes dolog ami a mai nap létezik, logikai úton vissza vezethető korábbi dolgokra, vagyis csak azért van a jelenlegi rendszer mert MOST ezzel lehet pénzt csinálni...
    Az összes ember élősködő, pl a természet erőforrásainak, így semmi értelme annak amit írsz, hogy a Kapitalizmus termékén élősködok, hiszen te meg a a Föld eroforrasain eloskodsz, mégsem fizetsz semmit érte a Földnek.
    Tudod habuguannazt a logikát alkalmazzuk mindenre akkor igen humoros q végeredmény, ezért írom le sokadik alkalommal egy vonal a homokba az egész IP, és az hogy úgy viselkedünk, hogy ami előtte volt az szabad rablás ami utánna az a kánaán elhozoja.
    Az alapok nélkül semmit nem ér a Jelenlegi IP rendszer, hiszen Heron labdája nélkül nem lenne belső égésű motor sem... Érted?

    Nem tudom másképp elmondani

    A a ház pont annyit ér mint amennyiben került megépíteni, nem logikus? A felhasznált erőforrások értéke, a többi csak egy nagy káosz...utódot a nagy fogadó iroda... Más pénzével fogadnak arra, hogy aki fogadott valaki fogadásának a kimenetelére.... Szerencsejáték függők, miközben a ház értéke nem változott hiszen a múltban bekövetkezett eseményeken nem tudunk változtatni.

    A Dulux többet költ marketingre mint termékre, leforditom neked: többet költ reklámra mint termék fejlesztésre... Tudod mit jelent ez ugye, nagyon remélem.

    Dogevo vagyok, igen, a teljesen jó működő cuccot kidobjak, mint ahogy az el nem adott ételt is. Miért?

    Tudsz értelmes magyarázatot adni?

    Egy van csak, a rendszer fenntartása a cél, nem az ésszerűség, vagyis teljesen fölösleges volt a kaját megtermelni ha ki lesz dobva. Gazdaságilag persze bizonyított ha oda adják ingyen akkor az bedonti a gazdaságot.....hagyjuk, igazad van ez van ezt kell szeretni, megkövetelek, és csendben maradok a hulyesegemmel.

    Kellemes napot.