• repvez
    #8
    A probléma többrétü mint ahogy minden.
    Egyrészről az ötlet nem rossz, mert ha sikerül megvalósitani rendesen a dolgot, akkor a boltokban tényleg friss árut kapsz ami nem utazik heteket és nem éretlenül szedik le vagy nem nyomják tele mesterséges szerekkel, hgoy eláljon addig .
    Egy csomo ráépülö szolgáltatást feleslegessé tenne.
    A szállitmányozásbol egy jokora rész megszunne , ha nem kellene a friss zoltséget országokon keresztól vinni.
    Egy már kétélü, dolog, egyrész hozzájárulna, hogy kevesebb legyen a CO kibocsájtás , tehát javulna a környezet és a levegő minösége kevesebb lenne a kamion az uton.
    Másrészról akik emiatt elvesztik a munkájukat azok nem lennének boldogok.

    Az igy termesztett növényeknél egy csomo olyan dolgogtol védve lenne ami károsithatja és a termés átlagát rontaná.
    Természeti károk, szélsőséges időjárás , bogarak stb..
    igy elmaradhatna a permetezés és kevesebb helyen is ugyan annyi termést tudsz termelni ,ha nem kell a veszteségekkel számolni.

    A probléma ezzel itt is az, hogy bár egy csomo minden megszünne miatta, de valahogy mégis kihoznák, hogy drágább lesz a végeredmény mint a jelenlegi állapot.

    Egyébként meg a legtöbb betegségnek nem az az oka , hogy egészségtelenül táplálkozunk manapság hanem azt ,hogy amit eddig ettünk az egészségtelenné vált a mesterséges szerek miatt . régebben csak a természetes összetevökből elöállitott dolgok voltak, manapság meg szinezékek aromák génmodositások vanank azokba az élelmiszerekben amik elötte évszázadokig nem okozott problémát az embereknek.

    ÉS nem is olyan régen mégcsak ujságokbol lehetett hallani az ilyen olyan érzékenységu emberekről, ma meg "hála" a celebeknek meg az influensereknek, egy csomo mindenki annak valja magát és eszi a sok minden mentes szarokat, mert valaki azt mondta, hogy ez jo, meg azért ha már fingasz vagy bufögsz valamitöl akor az azt jelenti , hogy allergiás vagy rá és nem eheted többet. anélkül, hogy bármelyik orvos vélemyénét kikérte volna.